Morgondagens plan

Imorgon åker vi till Botkyrka för att tävla lite. I LD+ är det endast 47 starter om man jämför med LC som har över 80 starter ch över 40 D-ponnysar.
 
Kl 06.00 Så ringer klockan och det är dags att gå upp.
Kl 06.30-06.45 Går ut i stallet
Kl 07.30 Åka senast
Kl 09.00 Tanken att vara framme.
 
Ni kan ju ana att jag kommer vara grymt trött efter kursen. Men det är bara att bita ihop och vakna till liv. Jag har ju världens bästa mamma som även har köpt frukost till mig. <3
 
 Andra kursdagen

Även denna dag ett stort wow. 
 
Samma tid som igår skulle jag rida för Carina, fast nu låg dem nästan en halvtimme före. Detta gjorde alltså att jag inte hann rida fram ordentligt, så lite stela och oförberedda börjar vi. Till en början var det lite träligt och segt. Men efter halva passet så lossnar det mesta och hon får fin en bra trav. Kanske inte lika bra som igår som man önskat, men jag är super nöjd. 
 
Sedan efter 16 var det dags för hoppträning för Kattis. Vi ska hoppa bana med allt möjligt så som vattenmatta, koner, grindar osv. Jag är nöjd över Ronja och mig. Vi hoppa bana på drygt 90 cm. Kattis sa det att det var en av våra bästa rundor. Då blev jag riktigt glad. Vi tränade mycket halvhalter och en bra galopp till hindrena som vi lyckades bra med. Så nu är vi taggade för morgondagen!
 
 

God morgon

Ska snart gå ut och börja fixa Ronja och sedan lasta och åka igen. Mitt internet tog slut igår så kommer nog inte blogga så mycket under dagen..

RSS 2.0