Utvecklingssamtal?


Fy vad långtråkigt det här är.

Jag skulle igentligen ha utvecklingssamtal nu, dock så skulle lärarna på möte så jag fick tid kl 16 istället. Det värsta är att vi fick lax till lunch, en maträtt jag aldrig har tyckt om. Problemet är att jag är utsvulten och det är liksom över en timme tills jag kan få i mig något. 

Idag ska jag rida Indra och Pelle, kan möjligtvis filma lite så att jag kan lägga upp det här senare. Vad tycker ni om det? :)


God morgon

Vad händer här? Det blir något konstigt så jag låter bloggen vila ibland på helgen och oftast måndagar, då måndagar känns svinlånga! Men, men... 
Jag lovar er att skriva mer inlägg här i veckan. 

Nu börjar den slutliga trimningen inför årsdebuten för Ronja och Ecos tävlingsdebut. Känns sååå himla spännande!! 
Godmorgon!


Ny start på en ny vecka!
Rätt taggad på skolan, mer än förra veckan iallafall. I veckan kommer jag att dra igång denna bloggen också. Känns som om det skulle bli kul. 

Igår red jag Pelle i ridhuset, övade på galoppfattningar och att det skulle gå lugnt. Det gjorde det tillslut och jag är riktigt nöjd över ridpasset. Pelle är en underbar häst jag lär känna mer och mer för varje dag som går. Riktigt kul!

Idag ska jag rida lektion, idag står det markarbete på schemat. Det innebär att nästa måndag är det hoppning, tror att alla i våran grupp längtar tills dess. Emma ska rida för Sofia, inte på Chaconne utan på Salle. 

På torsdag ska jag rida för Sofia, på vem av Salle och Pelle vet jag inte ännu. Helst före min lektion så ska jag rida Pelle. Kommer bli lite stressigt då jag går till kl 16 idag. Men det löser sig säkert! 

RSS 2.0