Tomorrow is it december!


Wiii är min känsla idag, december imorgon. Riktigt taggad är jag, allt ska bli som det ska bli helt enkelt.

Idag har det varit första lucia träningen som vi i ungdomssektionen arrangerar varje år. Det är då ett luciatåg jag snackar om. Jag är riktigt exalterad då vi i USS ska rida Kadrilj också, vet dock inte vilken häst jag ska ha då Emma ska ha Chagge. Denna träningen var jätte kul, träffa alla barnen gjorde mig varm i hjärtat, tänk att jag har fått denna möjligheten, helt sjukt.

Helgen har rullat på bra, inlägget om London kommer dock inte upp i nuläget då jag inte hunnit fota. 

kemi prov imorgon, taggad or not säger jag  hahah.

1:a advent


Som jag har väntat, idag är det första advent och det betyder att det är 4 veckor tills det är julafton. Jag hoppas bara att snön kommer snart, jag älskar snö, nästan mer än sommaren. 

Dock så börjar jag iallafall få lite små panik eftersom att jag inte har hunnit köpt några julklappar alls än. Det kommer, jag vet men jag vill liksom få det gjort haha.
Sedan så måste jag börja skriva min christmas list, min släkt vill vara ute i god tid som ni nog har märkt ;)
 
Hur känner ni nu några veckor innan julafton? Köpt julklappar ännu?

Jag är "handikappad"

Hahaha, satte precis på mig lösnaglar, väldigt jobbigt då det är väldigt svårt att skriva på iPhonen med det lilla tangentbordet. Jag har ett riktigt projekt att hålla på med haha, en åkte av när jag torkade håret, en åkte av när jag tränade och en åkte av när jag skrev. Hardlife på hög nivå, men hur fint?
Jätte dålig bild dock, har inte tillgång till kameran :)

RSS 2.0