Resan från hoppning till dressyr - Jag är Josefin Persson

Mitt namn är då Josefin Persson. Jag är då 99:a som ni kanske förstått på alla mina blogginlägg om att jag är stressad över val och sånt. Men ni får hänga med ett tag till, inget som man bara kan lägga åt sidan.
 
I mitt liv består ju såklart av massor av hästar. Jag har själv två hästar, Ronja och Eco. Hästarna är någonting jag satsar väldigt mycket. Mitt mål är att komma upp på regional/nationell nivå någonstans där jag slutar vara junior med min PRE Eco. Jag vill även visa att vilken hästras man än har kan man ta sig vart man vill. 
 
Under mitt liv som ryttare har jag slitit i perioder, men vilken ryttare har inte det? Det lönade sig inte i början, tränade och tränade för att komma någon vart. I slutet av B-ponny tiden gav det resultat. Då köptes även min första D-ponny in, 18 juni 2011. hon hette Madonna och var ett underbart skäcksto. Den tiden varade inte länge innan vi var tvungen att ta bort henne i fång, den 13 mars 2012 vandrade hon upp till evigt gröna ängarna.
 
 
Sedan kom prinsessan på ärten. Hon heter Skee Ronja och är ett sto som blir 18 år, den 2 juni. Hon är iallafall drömmarnas ponny. En jävligt bra ponny kan jag bara säga. På henne har jag lärt mig rida på riktigt, detta har även hjälpt mig när jag rider stor häst. Ronja har iallafall gått upp till LB hoppning, FEI dressyr, debutant fälttävlan och western. En riktig allroundponny, hon ställer upp i alla lägen. 
 
 
 Senaste tillskottet i familjen är Eco SJ. Hon är ett PRE sto f. 09. En skimmel utbildad LA dressyr, blev bästa uppfödnng/gångartshäst(?) i Danmark som 1-2 åring. Vårat mål är att rida distriktmästerskapen, helst 2017. Men annars tar vi den tiden det tar. Vi ska först lära känna varandra. Vi ska till våren starta våran första lokala, även starta någon pay n jump.
 
 
Eco 2011
 
 
Eco 2015

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo