Godnatt tisdag.

Imorgon hoppas jag på att hoppa upp ur sängen, blogga som jag aldrig gjort förr.

Imorgon går jag till tolv, ska till sjukgymnasten med min axel. Kommentera om ni vill veta varför. Hoppas på en förändring faktikt, även om hon inte ser någon skillnad så märker jag det verkligen, mest i ridningen faktiskt. 

Annars har tisdagen varit bra, ska snart lägga mig och vakna upp till den 1 oktober. 
Vad har ni gjort idag?Hej förkylning

Ett riktigt härligt pass idag på Ronja. Sjuuuukt vad brahon gick. Satte på hennes hackamore och man får en annan häst.

Red fram henne och jobbade båda sidorna, gjorde lite skänkelvikningar, öppna, sluta osv. Sedan gick jag över till rida lite program, tog LB:1 och LA:1. Hade nästan glömt LA men då var de bara att börja om på varje moment. Sedan började jag jobba henne i galopp och förvänd galoppen, vilket satt bra idag. Jag jobbade även mycket sits.
 
Det är så oförståligt hur fin hon kan bli på hackamore om man jämför med vanligt bett. Ska även ta och rida mer på hackamore då de är de vi kommer rida på när vi tävlar WE. Ska bli så jäkla kul!
 
 


Framtiden - Här kommer jag!

Jag går ju nu höstterminen i 9:an vilket innebär ny skola snart, kanske ny stad. Eller ja de ska bli en ny stad! Mina tankar har alltid varit Strömsholm, Strömsholm, jag ska gå på Strömsholm. Punkt. Men efter myyycket fundering så har jag bestämt mig. Jag ska inte gå strömsholm!

Mina planer - De är Sigtuna, Bollerup och Västerås. De känns nästan som man åker lååååångt bort. Men egentligen är de inte långt, förutom Bollerup såklart, Västerås och Sigtuna dryga två timmar hemifrån. Faktiskt närmare än Strömsholm. Jag tänkt och vill jag söka till en skola där 30 platser finns och 300 elever söker? Nej tack. Hur stor är min chans då? 
Så 30 okt så åker vi till Sigtuna för infomöte och ser om de är en skola som passar mig och ev 18 okt Bollerup. Västerås vet jag tyvärr inget än, inga datum. De bästa är att jag får ta med egen häst, kan de bli bättre?
 
 
Vet ni någonting om dessa skolor? Positivt/Negativt? Varför? Vill veta precis allt!

RSS 2.0