Utvärdering - Free Jumps Soft Up PRO


 
Vi köpte Free Jumps för några helger sedan, vi valde ett par blåa då vi tyckte att dem var snyggast. Enligt mig så var det också den snyggaste färgen, dem är mörkare än vad dem är på bilden men ljusare än vad dem är på tex. Hööks hemsida. 
 
Allt jag kan säga är gott om dem här stigbyglarna, trots sitt otroligt dyra pris. Jag tycker att priset är lite överdrivet, enligt mig. Stigbyglar bör inte kosta över två tusen. Antar att det är det man måste betala för om man vill ha det populära och det "bästa". Det finns bara en ända negativ sak om dem här, delvis priset men samt den otroligt breda fotplattan. Den är sjukt bred, nästan för bred för min smak. Även om dem ger ett otroligt grepp så tycker jag att dem borde vara smalare. Dem ser väldigt mycket smalare ut på bilden än vad dem är när man verkligen rider i dem. 
 
Jag är iallafall super duper nöjd över dem. Emma och jag börjar hoppa hinder på över drygt en meter, vilket är en väldigt hög höjd. Jag vill ha säkra och bra grejen när jag hoppar, det är då jag presterar som bäst.
 
Gillar även att stigbyglarna finns i olika färger. Jag som person tycker att färg ger mer lycka, iallafall när jag rider. Det ser nog dem flesta när jag har mina orangea eller blåa ridbyxor, herregud. Sedan så köpte vi även blåa för att vi vill att folk ska se att det är Free Jumps, låter otroligt löjligt. När man har lagt ner otroligt mycket pengar på sin utrustning så tycker jag att det är kul om det syns vad det är för något. Det är som att köpa ett Glen Gordon schabrak men att spretta bort loggan, enligt mig så kunde jag lika gärna ha köpt ett vanligt schabrak i den färgen. Ni förstår vitsen.
 
Jag rekomenderar verkligen dem här stigbyglarna, trots priset och fotplattan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo