Mitt antagningsprov - SRGi

Dagen startade med uppstigning redan kl 06.30 för att packa in hästen och åka till Sigtunabyggdens Ryttarförening, där provet skulle hållas. 
 
När vi väl var där så startade dem med lite information och fika, jag fick börja med intervjuv först. Det var galet svåra frågor ibland. Några som man var tvungen att tänka ett varv extra, men det kändes när jag satt där att det är detta jag vill! Dem var mycket positiva till det jag berättade och det kändes bra. 
Ridprovet kändes också bra. Det är tredje gången Eco är på ny plats sedan vi köpte henne och jag tyckte att hon skötte sig extremt bra. Hon var väl lite spänd i början medn blev bättre senare under passet, hon hade även svårt att fatta vänster galopp i uppvärmningen men löste sig sedan. Dem som bedömde var även positiva till Eco när jag berättade lite om henne, fick även lite tips som jag ska använda.
 
Sedan kom det värsta, fystestet. Vi började med att jogga så vi var uppvärmda, sedan ge allt vi hade och ta puls, sedan samma sak igen men nu skulle vi se hur lång tid det tog innan vi kunde andas normalt(?). Ja svårt att förklara. 
 
 
Jag ursäktar för dem suddiga bilderna. 

Kommentarer
Postat av: Emilia Jansson

Ser riktigt bra ut! :)

Svar: Åhh tack :D
tjryttarna.blogg.se

2015-03-25 @ 08:54:27 / URL: http://eryttaren.horseworld.se/
Postat av: Matilda

Va spännande!!
hoppas du kommer in <3

Svar: Åhh tack <333
tjryttarna.blogg.se

2015-04-01 @ 15:53:36 / URL: http://nouw.com/pkdressyr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo