Galet bra ridpass.

Gud ja. Efter gårdagens hoppning låg fokus på lösgjöring, har ju även bytt från hackamore till Fullcheek vilket Ronja är mycket mer positiv på. 

Började med att skritta och trava fram ute. För att sedan när vi kom in på ridbanan börja lösgjöra henne mer. Till en början bet hon sig fast i ena sidan, vänster sida som hon också hade problem med igår, men efter ha gjort flera ''överstryckningar'', som det heter i Tyskland, och hon började bära sig själv. Jobbade även flera övergångar vilket gjorde henne mer uppmärksam på mig. Jag har även börjat träna in mer enkla byten, förvänd galopp och ökningar efter hon var dålig. Vilket bara går bättre och bättre! På slutet kunde jag faktiskt släppa inre tygeln och hon balanserade upp sig själv. Det var en riktig fin känsla.

Red dessutom barbacka.
Att känna hur hon bär upp sig själv och höjer ryggen är en riktig häftig känsla. Jag känner också att jag själv sitter bättre och får en riktigt stadig sits. Imorgon är tanken att vi antigen rider ut och arbetar henne i skogen eller ett dressyrpass. Vad brukar ni göra med era hästar? Vet inte riktigt vad jag vill göra med Ronja, speciellt inte när Anna inte kan rida. 
 
 

Kommentarer
Postat av: E V E R Y D A Y Z

Brukar busa mycket i skogen, både från ryggen och marken. Älskar att ta ett springpass med hästen bredvid haha, så mysigt! Sedan ääälskar vi båda att köra full fart galopp genom skogen, så härligt på en pigg och busig ponny. Och så tränar vi lite trix osv :)
Kram Hanna!

Svar: Ja, det är så tråkigt bara att det blir så mörkt så fort. :( Ja får se vad jag gör :)
tjryttarna.blogg.se

2015-02-04 @ 21:24:12 / URL: http://www.everydayz.se
Postat av: Robex Lundgren

fin bild

Svar: Tack :)
tjryttarna.blogg.se

2015-02-06 @ 10:04:17 / URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo