Följ ditt hjärta!

"Du har ett generöst och mycket aktivt hjärta. Du talar inte gärna om problem utan du står upp och tar itu med dem. Världen i allmänhet och speciellt människorna runt omkring dig litar på att du alltid åstadkommer stora saker med ditt positiva sätt. Denna förväntning gör du rättvisa efter bästa förmåga. Du är en enastående vän och följeslagare. Du var och är alltid där när det på något sätt går dåligt för dina vänner eller din familj. Med ditt generösa hjärta gör du världen till en bättre plats."
Herregud vad jag älskar detta stycket. Fick det resultatet på Facebook när jag gjorde ett test. Riktigt gulligt att det känns som om det stämmer in på just mig.

Följ erat hjärta är mitt råd, det ger dig själv mycket i slutändan. Finns både för och nackdelar med det, men i slutet kommer det att bara löna dig. Du är inget problem, även om det känns så. Har suttit i en sits jag ångrar  mycket än idag. Jag vet hur det känns, att känna sig värdelös, ensam och helt dum i huvudet. Det går över. Ni måste litna på mig att det kommer tider då allt är perfekt, då du njuter. Att bygga upp din självkänsla är ett måste, tro på dig själv, tro att du gör rätt och stå verkligen upp för dig. Gör inte saker du vet att du senare kommer att ångra. Livet kommer med dåliga och bra perioder, det är bara att vänja sig vid det. Välj själv att inte gräva en större och större grop av dem.
Förlåt om det vart jätte dålig kvalité på bilden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dina ögonbryn är perfekta

Svar: Tack så mycket :D
tjryttarna.blogg.se

2015-02-08 @ 21:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo