En annan del av tävlingarna.

Kommer ni ihåg mitt förra inlägg för en vecka sedan. Nu tänkte jag förklara en annan del jag tänkt på. 

Mycket åker runt på nätet att tävlingshästar har det hemskt. Att dem lider, lider av allt dem gör. Det finns inte en enda häst som tycker tävlingslivet är kul, inte en enda. Alla dessa hästfolk säger att det är djurplågeri. 
 
Men tror du det finns hästar som älskar det dem gör? För det gör JAG. Jag skulle aldrig utsätta Ronja för någonting hon inte mår bra av eller inte gillar. Det är min bästa vän vi pratar om, en bästa vän jag litar på upp till 110%. 
Jag ser hästar från lokal nivå upp till internationell som verkligen älskar detta, vilken gren det än är, från dressyr till körning. Hur dessa hästarverkligen väntar på hindret, eller hur laddade dem är inne på tävlingsbanorna. 
Att putta exakt alla tävlingshästar över en kant är extremt fel, många tävlingshästar älskar detta. Även Ronja älskar det hon gör. Hon suger tag i varenda hinder inne på banan. Hon säger till mig att detta är det jag vill, vi jobbar tillsammans i alla situationer och hon räddar mig i varenda misstag jag gör. Alla ponnyer och hästar är guldvärda!
 
 
 
Förstå mina ord, tänk efter. Skulle ni utsätta era favoriter för något dem egentligen inte vill göra? 
Lämna gärna vad ni tycker och tänker.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo