Träning + Dagen!

En sak jag aldrig kommer att förstå är hur jag kunde seriöst börja träna. Jag som har varit den onyttigaste och lataste korven i hela universum. Jag får inte ihop det.
Idag körde jag och mamma all in i en och en halv timme. Känns i hela kroppen, benen bultar och armarna viker sig nästan. Ändå så mår jag så bra av att träna, man känner sig fri och fräsch. Om ni inte tränar nu så är det en sak ni bör göra.
Ätit nyttigt (nästan) hela helgen. Slängde i mig några bitar av Marabous nya choklad, den men japp bitar i. Såååå god. Annars har helgen bestått av bloggning och plugg, försöker få till lite läsvärda inlägg men även lite bild inlägg. Började dagen annars lugnt, pluggade jätte länge och fotade mina kläder jag har köpt. Hann dock inte med London haulen, fotar den troligtvis nästa helg istället då jag har fullt upp i veckorna. Glömde även två plagg jag köpte så dem kommer också upp.

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Texten blir såhär när jag kopierar något. Bilden gick inte att spara ifrån datorn så jag kopierade den och klistrade in i detta inlägget. Hoppas ni står ut och att det inte är för störande.

Kommentarer
Postat av: Melinda

vad fin du är :O

Svar: Gud vad söt du är! <3
Tack så jätte mycket! :D
tjryttarna.blogg.se

2015-02-08 @ 22:32:55 / URL: http://melzies.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo