Mitt 2015

Jan har väldigt höga förväntningar nästa år, väldigt höga. Dock så vet jag inte om det är bra att jag låser mig fast vid saker som "kanske" inte kommer att kunna genomföras. Det får vi se.

Jag vill iallafall att 2015 ska bli mycket bättre än 2014, mycket bättre. Detta år har det varit väldigt mycket stress, mest i ungdomssektionen. Dock så vill jag inte hänga ut någon här på bloggen, det kommer bara att bli värre om jag gör det. Men som sagt jag har stressat mycket i USS i år vilket har dragit ner på både mitt humör och min energi. Jag hoppas på en skjuts uppåt nästa år, att hon som hjälper oss i USS verkligen hjälper oss och att vi rätar på våra ryggar och tar nya tag. 

Mina planer med Chaconne är väldigt höga. Jag ska börja ta hopplektioner i vår, även en dressyr lektion i veckan. Sedan så ska jag även börja rida smått på hackamore, inte så länge då jag inte rekommenderar hackamore. Det som helt klart skulle vara bäst är att rida med Sidepull eller Crossunder. 
Clearounder kommer det inte att bli så mycket av med för min del. Jag fokuserar på hoppträningarna då han trivs bäst med det. KM vet jag inte, väldigt oklart. Det beror på om jag har börjat hoppa på dem höjderna jag kan tävla i. 
När allt detta är klart så ska jag också börja träna mer och mer ifrån marken, alltså inte ifrån ryggen.

Sedan så planerar vi i familjen att åka på någon slags semester i sommar, det som ligger först är London. Vi ska alltså hälsa på våran kusin igen, detta är väldigt oklart än. Men något sådant.
Lite mer i mitten på sommaren funderar vi på att åka till USA vilket kommer bli skit kul. Detta är också sjukt oklart om det kommer att bli såhär. Men jag hoppas på det bästa!!

När skolan börjar igen så ska jag satsa allt på mina betyg, därav blir det mindre ridning. Jag ska få ett högre meritvärde, det har jag bestämt mig för. Mina betyg är absolut inte dåliga och inte meritvärdet häller, men jag vill ha högre. Det är rätt så självklart i mina ögon.

Jag hoppas att 2015 blir myyyycket bättre än 2014!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo